Flatruet


Idag har vi varit på Flatruet o tittat på den fina utsikten .
Bara bilvägen dit var värd resan kan man ju säga . Super fint med bergen i bakgrunden o sen dom stora slätterna . Och dom fina höstfärgade träden .
När vi väl stannade uppe på flatruetvägen , så var det en 3,5 km tur upp på en kulle så man var 1066 m över havet . O där såg man allt på ett helt annat sätt , bara av att komma några fler meter uppåt :P Jätte fina berg runt om , O gigantiska slätter med massa små och störa sjöar :)
Vägen upp till kullen var lite rolig, ena stunden gick man på en traktorväg sen bara försvann den o så tittade man åt sidan då var den där fast 20 m bort .. O sen gick man på en stig o helt plötsligt försvann den . Så man har ständigt fått gått o leta efter vägen . Men verkligen en resa värd att åka . :)


På hemvägen fick vi stanna en hel del gånger för att vänta på att renarna ville flytta sej från vägen . Dom är ju bara förjävla söta . O så står dom bara där på vägen o tittar på en , o tar god tid på sej när dom ska förflyttas sej :)



Har varit jätte fint väder idag också men har blåst lite, o eftersom vi befann oss högre upp och allt var öppet så blåste det rätt kallt o man önskade att man hade en jacka på sej o vantar .
Men man kände också att solen lyste på så man känner sej "solkysst" i ansiktet nu kan man ju lugnt säga .

Hundarna har skött sej jätte bra idag också , men det märktes på dom att dom var trötta idag . Var inte lika mkt ös idom som igår . Såfort vi kom tillbaka till bilen så tvärdäckade dom allihopa .

 


Efter att vi varit på Flatruet tänkte vi åka till Messlingen o titta på Hällmålningar som är över 4000 år gamla , men när vi kom dit så visade det sej att det var 4 km fram o tillbaka . Så då struntade vi i det , det var en enkel tur på 7 km innan men man var lite små s eg, hundarna jätte trötta o mamma bara hosta o snörvlade . Så vi åkte hem istället , åt supergod mat o nu tittar vi på Idol .

Imorgon bär det av till Kariknallen . . .

Blev inte så mkt bilder nu , för internet halv strejkar lite så det tar mega långtid :(
Får se om det funkar senare eller imorron .

 

 


Kommentarer
Postat av: Ingrid "Tinka" Carlsson

Hej Lisa!

Vilka underbara bilder på hundarna i fjällen.

Mojje verkar stortrivas.

Vilken fin sele du har sytt till honom.

På vår valpträff saknades 3 ur C-kullen.

Jag är glad att 7 var där = bra upp-

slutning. Coca Cola, Cruella och

Cous Cous kunde inte komma.

Kram Tinka.

2010-09-27 @ 00:16:06
URL: http://www.lintrollets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0